Apdares dēļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RTG, SIA

Tirza, "Tirzas muiža" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Pārdodam:: ✓ Dārza būves - dārza mājas, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, koka sētas, tualetes ✓ Zāģmateriālus - brusas, dēļus ✓ Apdares dēļus - grīdas dēļus, terases dēļus, ēvelētas līstes un brusas. Mēs iepērkam:: ✓ Zāģbaļķus - Egle, Priede Par mums:

Ražotne, kur ražo zāģmateriālus, apdares dēļus un būves dārzam. Ražotnē tiek ražotas brusas, dēļi, latas, kā arī apdares dēļi un grīdas dēļi. Izgatavojam dārza mājas, bērnu rotaļu laukumus, sētas, āra tualetes, kā arī citus produktus dārzam un mājai.  

Rino Grupa, SIA

Dzirnavu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apdares dēļi . Terases dēļi . Grīdas dēļi . Ēvelēti dēļi . Brusas.

Rino Grupa, SIA, Filiāle

Loka maģistrāle 2, Jelgava, LV-3004
Kokmateriāli. Apdares dēļi. Terases dēļi. Grīdas dēļi. Ēvelēti dēļi. Brusas. Ēvelēšanas, zāģēšanas pakalpojumi, kokapstrāde. Lietotas kokapstrādes iekārtas. Lietoti darba galdi kokapstrādei. Šķeldotājnaži, (jauni). Lietoti kokapstrādes instrumenti. Lietotas kokapstrādes iekārtas. Kokmateriālu tirdzniecība, koku tirdzniecība,

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Rods, SIA

Jūrkalnes 15, Rīga LV-1046
Parketa dēļi . Boen. Mākslinieciskais parkets. Parketa zīmējumi, (ROZETKA, Rozetes)., , grīdas dēļi , grīdlīstes.

Ruby Floors, veikals

Jaunmoku 13, TC "Spice Home"-2.st., Rīga, LV-1046
Līklīniju dēļi . Jaunums!, Daudzslāņu parkets, trīsslāņu masīvais parkets, grīdas dizaina skices, terases dēļi , terašu dēļi .

Ruukki Products, AS, Latvijas filiāle

Ābelīšu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Jumtu segumi

Rīgas meži, SIA

Jūrmalas gatve 78d, Rīga, LV-1029
mežniecība, Tīreļu mežniecība, Rīgas mežniecība, Daugavas mežniecība, Katrīnas mežniecība, mēbeļu sagataves, apdares , dēļi , priežu stādi, egļu stādi, bērzu stādi, melnalkšņu stādi, lapegļu stādi.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Sauna katram, SIA

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
būvēšana, būve, projektēšana, konstrukcija, izgatavošana, plānojums, telpas, grīdas, sienas, lāvas dēļi , Pirts apdares materiāli, apse, melnalksnis, liepa, ciedrs, termo apse, ABachi.

Sauna serviss S, SIA

Biķernieku 162a, Rīga, LV-1079
Sauna, saunas aprīkojums, (pirts dēļi , pirts gaismas, pirts krāsnis) pirts izbūve, pirts izbūve mājās, Pirts apdares materiāls. Pirts dēļi . Pirts aprīkojums. Saunas aprīkojums.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Solideco, SIA

A.Čaka 83/85-3, 3.st., Rīga, LV-1011
, melnalkšņa dēļi , liepas dēļi , pirts dēļi , saunas dēļi , pirts līstes, lāvas dēļi , grīdas dēlis, parketa, ozola parkets, dēlīšu parkets, pirts apdares materiāli, grīdlīstes, parketa ieklāšana, grīdas dēļu ieklāšana

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Stills, SIA

Roceži, "Dižroceži" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
kastes, arhīva kastīšu tirdzniecība, arhīva kastītes, vairumtirdzniecība, materiālu vairumtirdzniecība, apdares , dēļi , dēļu tirdzniecība, dēļu realizācija, ēvelēti dēļi , žāvēti dēļi , skuju koku dēļi , koka kastes dekupāžai

Style & Design Group

Pils 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apdares dēļi , Grīdas dēļi , Koka žogi, Kokapstrāde., Grīdas dēļi , dēļi grīdām, spundētie dēļi , apšuvuma dēļi , grīdlīstes, grīdas līstes, apmales, stūrlīstes

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Svētes Ūdri, SIA

"Vecūdri" , Svētes pagasts, Jelgavas nov. LV-3008
Ozola, ozolkoka, Kalibrēti kokmateriāli, nežāvēti, žāvēti kokmateriāli, apdares dēļi , grīdas dēļi , apšuvuma, Kokapstrāde, brusas, brusa, dēļi , latas, lata, impregnēti kokmateriāli, dēļi .

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

 

SIA "Sēlijas Mežs" ir kokapstrādes uzņēmums. Galvenais darbības virziens ir frēzēto, egles vai priedes koksnes, dēļu dārza mājiņu ražošana. Mūsu mājiņas ir ar stabilu konstrukciju, gan klasisku, gan mūsdienīgu dizainu, kvalitāti un vieglu montāžu. Mājiņu sortiments nepārtraukti tiek papildināts, izstrādājot jaunus un pieprasītus mājiņu dizainus. Izstrādājam un ražojam mājiņas arī pēc klientu vēlmēm. Uzņēmums piedāvā arī kokmateriālus, gan neēvelētus zāģmateriālus celtniecībai, gan ēvelētus apdares dēļus, grīdas dēļus utt.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums